scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie

Workshop-uri

"Fototur in Delta Dunarii"
Scoala de Fotografie ImageArt din Sibiu va invita in perioada 15 - 18 aprilie 2010 la un workshop de fotografie in Delta Dunarii


fototur delta

Numar de locuri : 8


Va invitam intr-un "safari" foto sa descoperiti magia unui tarm salbatic si unic in Europa. Aici isi gasesc locul peste 98% din speciile de pasari de apa din Europa precum si coloniile de pelicani, peste 1200 de specii de copaci si plante ce formeaza adevarate paduri scufundate strabatute de canale si ghioluri misterioase.
Vom face excursii in zone inaccesibile turismului de masa, sub ghidajul unui specialist in delta, biologul  Tiberiu Tioc.

Locatia, cazarea si masa

Cazarea se face pe ponton plutitor in regim de pensiune completa, sunt asigurate trei mese/zi si apa minerala cata este nevoie plus bonus: vinuri regionale seci.
Conditiile de cazare sunt de 4 stele in camere duble cu pat matrimonial. Fiecare camera dispune de grup sanitar propriu.
Locul de cazare se afla pe mijlocul bratului Sulina de unde se poate pleca in ture foto in aproape orice directie precum si in Padurea Letea

Transportul

Punctul de intalnire este in Tulcea in fata hotelului Delta in data de 15 aprilie pana la ora 12. De aici transportul se va face cu ambarcatiuni si este complet asigurat si inclus in pret. Sunt incluse in pret si deplasarile cu barca cu motor prin delta in turele foto.

Costuri

Pretul turei este de 350 de euro platibil in lei la cursul valutar BNR al zilei.
Pentru a va rezerva un loc este necesar sa achitati un avans de 50% din suma iar restul sumei pana in data de 7.04.2010 inclusiv.
In cazul in care se anuleaza rezervarea cu 31 de zile inainte, avansul va fi restituit complet. Anularea rezervarii sub 31 de zile va duce la pierderii avansului de 50% pentru cheltuieli specifice.
Plata se face in contul firmei:
TIOC NATUR- UND STUDIENREISEN SRL
Cont bancar in RON: RO50 RZBR 0000 0600 0586 8866
Raiffeisenbank Sibiu, Piata Aurel Vlaicu
Plata avansului se poate face pana in data de 15 martie 2010.

Dupa efectuarea platii se va trimite o dovada a acesteia la adresa de e-mail: contact@cursurifoto.ro

Aparatura necesara

Aparate foto digitale, bridge sau DSLR, trepied, accesorii de curatare a lentilelor si aparatului. In cazul aparatelor bridge este recomandat sa aveti un zoom de cel putin 12x. Pentru aparatele DSLR se recomanda distante focale cat mai mari 200mm, 300mm sau chiar 400mm.
Recomandam sa aveti suficiente medii de stocare sau diferite solutii portabile de descarcare a cardurilor.
Recomandam pentru transportul si depozitarea aparaturii, rucsaci impermeabili.

Program

Joi dupa-masa - sosirea in locatie, cazarea si masa, discutii tehnice legate de fotografiere cat si indicatii date de ghidul nostru Tiberiu Tioc
Vineri sambata ture foto, seara discutii
Duminica – comentarii asupra fotografiilor facute.

Programul poate suferi unele modificari pe parcurs.


Ocuparea locurilor se face in ordinea cronologica a inscrierilor si a achitarii taxei.