scoala de fotografie -  cursuri fotografie
imageart - cursuri foto - scoala de fotografie

Despre noiȘcoala de fotografie Image Art este un proiect început în 2008. Este un proiect în care noi am pus multă pasiune și suflet.

Forma de organizare este aceea a unei firme dar în spatele oricărei firme se află oameni care însuflețesc și pun idei în practică. Echipa este formată din Daniel Bălțat si Ana Vasiu..


"În actul de învățare, nu se știe cine dă și cine primește" C. Noica.


Suntem o școală cu mintea deschisă. De la o generație la alta suntem mai bogați în cunoștințe, învățăm și noi de la cursanții noștri. Ne perfecționăm de la un curs la altul.

În acești ani de activitate continuă am devenit mai mult decât un curs de fotografie, am devenit o școală cu învățare continuă, am devenit o comunitate, s-a creat un spirit: cel al școlii Image Art! Păstrăm legătura cu cei care au absolvit școala noastră, atât fizic cât și on-line.
Încercăm să vă oferim mai mult decât un curs, să vă oferim o experiență, un curs-aventura, atât intelectual cât și fizic.

Ne adresăm celor care vor mai mult de la ei ca fotografi, ne adresăm celor cu mintea deschisă. Ne adresăm celor care vor să învețe!

Periodic, începând din 2014, încercăm să organizăm o expoziție anuală, "Salonul Școlii" în care foștii cursanți și actualii cursanți sunt invitați să expună cele mai bune lucrări.
Vernisajul este o bună ocazie de socializare și de a crea noi conexiuni între fotografi.

Proiectul nostru este suținut de firme și branduri cu renume Photosetup, Epson, Manfrotto, Nikon.

Un istoric în imagini a activității noastre găsiți la Galeria Foto și pe pagina noastră de Facebook.